Novosti

Održana radionica o energetskoj obnovi višestambenih zgrada

Praćenje i osiguranje razvoja struke vrlo je bitno za potvrdu poslovanja i potvrdu stručnosti djelovanja. Upravo zato Gradsko stambeno poduzeće Velika Gorica, s ciljem približavanja energetske obnove i učinkovitosti građanima i dionicima na koje radovi imaju direktan utjecaj, održalo je informativnu radionicu.

Kroz radionicu GSG Velika Gorica ima cilj obrazovati i educirati korisnike, a posebno o beneficijama i dugoročnim koristima ovog projekta. Tako ...se dodatno potvrđuje sam projekt te se stvara kredibilnost u očima ostalih ključnih javnosti: predstavnika stanara, građana, a posebno šire javnosti. Tema energetske obnove i energetske učinkovitosti postaje sve važnija tema za građane, posebno s dolaskom zime i hladnijih mjeseci.

„Zašto bi građani plaćali energiju koja zbog loše izolacije zgrade grije grad, a ne njihov dom? Kroz energetsku obnovu u GSG Velika Gorica želimo stvarati bolje domove: toplije, energično učinkovite te ekonomične - plaćate energiju koju ste utrošili, a ne onu koja vam je „pobjegala kroz prozor i fasadu" - Tomislav Landeka.

GSG Velika Gorica jamči bolji, sigurniji i isplativiji dom građanima Velike Gorice – imamo tim i znamo kako! Vaš dom: siguran, topao i ekonomičan!

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Upotrebom naših usluga prihvaćate našu upotrebu kolačića.