Novosti

POZIV NA DOSTAVU PONUDA

Nakon uspješno provedene energetske obnove višestambenih zgrada na prethodnim natječajima, energetski isplativijih i toplijih domova suvlasnika, u ovoj godini krećemo u novu energetsku obnovu koju započinjemo sa višestambenom zgradom Slavka Kolara 7.

Energetska obnova je proces kojim se postiže poboljšanje energetske učinkovitosti uz korištenje obnovljivih izvora energije. Poboljšanjem energetske učinkovitosti smanjuje se potrošnja energije i emisija stakleničkih plinova čime doprinosimo očuvanju okoliša.

Odlukom suvlasnika zgrada u energetskoj obnovi radovi će obuhvaćati: rekonstrukciju vanjske ovojnice – vanjskih zidova i ravnih krovova, rekonstrukciju ovojnice grijanih prostora prema negrijanima te rekonstrukciju sustava unutarnje rasvjete. Cilj izvođenja radova je povećanje energetske učinkovitosti i dekarbonizacija zgrada,odnosno smanjenje potrošnje električne energijei emisijeCO2, te ostvarenje uštede godišnje potrebne energije za grijanje od minimalno 50% na godišnjoj razini.

Poziv na dostavu ponuda za radove na zgradi Matije Magdalenić 4-14 s pripadajućim prilozima, pitanja i odgovori potencijalnih Ponuditelja te sveobavijesti o izmjenama i dopunama Poziva na dostavu ponuda, biti će stavljene na raspolaganje na webstranici:https://fondovieu.gov.hr/nabave.

Financira EURH

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Upotrebom naših usluga prihvaćate našu upotrebu kolačića.